fbpx
Lajmet me te Klikuara

Qeveria nuk Ekziston pa Perceptimin tonë iluzor, është thjesht një Entitet pa shpirt, pa Moral dhe pa logjikë …

Read Time:1 Minute, 8 Second

Nga Ylli Jasa

Ekuacioni ynë Sa kohë na ngelet në dispozicion?

Gjithnjë kjo pyetje, dhe është përsëri pyetja e gabuar.

Të pyesësh sa kohë na ngelet është një sjellje pasive. Kjo është sjellja e një të burgosuri i cili pret dënimin me vdekje.

Çfarë mundësish kemi? A mund ta ndërrojmë rrjedhën e ngjarjeve? Një tjetër pyetje e gabuar. Mundësitë nuk janë të rëndësishme..

Nëse kuptoni se me çfarë kemi të bëjmë, atehere keni një përgjegjësi morale që të bëni gjithshka që është në potencialin tuaj për të ndryshuar rrjedhën e gjërave pa marrë parasysh se çfarë mundësie keni. Vetëm kur të ndaloni mendimin e bazuar në pjesmarrjen tuaj mbi mundësitë e realizimit, suksesi bëhet realisht i mundur.

Për t’i shkulur nga rrënjët këto forca të këqija të këtij projekti jo vetëm financiar dhe për t’i shpënë këta grupe kriminale përpara drejtësisë, nuk kemi zgjedhje tjetër përveç Revolucionit.

Qeveritë nuk na shpëtojnë, qeveritë janë të gjitha të shitura dhe të korruptuara deri në palcë.

Të bazohesh tek ata për të gjetur një zgjidhje në këtë gjendje është me të vërtetë diçka naive dhe e rrezikshme.

Qeveria nuk ekziston pa perceptimin tonë iluzor, është thjesht një entitet pa shpirt, pa moral dhe pa logjikë.

Ja tre hapa për të udhëhequr një revolucion, ato janë : Hapi i parë është bërë, jemi aty.

Botuar ne Facebook 26/05/2020

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!