fbpx
Lajmet me te Klikuara

Senati Amerikan më në fund Pranon që Armët e reja ekzistojnë …

Read Time:3 Minute, 32 Second

Nga Janet Phelan

Në një përmbysje të komentit të vendosur se ata që pretendojnë viktimizimin nga armët elektronike janë të çmendur dhe mashtrues, Senati i SHBA ka miratuar një projektligj që autorizon pagesa për zyrtarët e CIA-s dhe departamentit të shtetit të cilët janë sulmuar nga kjo armë.

Senati amerikan më në fund e pranon që armët neurologjike ekzistojnë

Raportet e fundit të lajmeve kanë detajuar këto sulme ndaj diplomatëve amerikanë në Kubë dhe Kinë.

E quajtur “Sindroma e Havana”, kohët e fundit u raportua se personeli i CIA-s gjithashtu ka pësuar sulme të tilla në Evropë dhe Azi.

Senati Bill 1828, “Ndihma për Viktimat Amerikane të Prekura nga Sulmet Neurologjike Akti i 2021, ose Akti HAVANA i 2021”, autorizon pagesa për punonjësit e kualifikuar për dëmtimet e trurit të shkaktuara nga neuroweaponry.

Në një letër drejtuar sponsorëve të Bill-it, Senatorët Susan Collins dhe Jeanne Shaheen, ish-analisti i NSA-së Karen Melton-Stewart bëri pyetjen vijuese: “A e dini se në të vërtetë po përjashtoni rastësisht një pjesë të madhe dhe të konsiderueshme të viktimave… që kanë nevojë për ndihmë TANI? ”

Në letrën, të datës 2 qershor dhe dërguar gjithashtu te Marco Rubio, Mark Warner dhe të tjerët, Stewart u kërkon senatorëve që “Ju lutemi shkruani një legjislacion gjithëpërfshirës për të ndaluar këtë tmerr të shfrytëzimit të njerëzve të pafajshëm me Armë me Mikrovalë (dhe të tjera DEW Directed Energy) sulmon… ”

Duke iu referuar vendosjes së shumë individëve të tillë në Listën e Vëzhgimit Terrorist, Stewart vazhdon duke deklaruar se “Njerëzit e pafajshëm hidhen në listën e vëzhgimit, bazuar në asgjë deri në asgjë, pa asnjë njoftim ose paralajmërim … duke përdorur këtë nënklasë të re sekrete të” paprekshmëve “si subjektet e testit jokonsentent për armët e Kompleksit Industrial Ushtarak siç janë Armët e Energjisë së Drejtuar si mikrovalë, valë milimetër, valë zambakësh, WiFi të armatosur… si dhe gazra të shkallës së luftës, helme… “

Sipas Stewart, ajo mori një përgjigje nga zyra e Senatorit të saj në Maryland, e cila deklaroi se po i dërgoheshin pyetje Presidentit Biden në lidhje me këtë çështje dhe e nxiti atë të vazhdonte të dërgonte informacion. Stewart deklaroi se asnjë përgjigje nuk u mor nga senatorët Collins, Shaheen, Rubio ose Warner.

Vendosja jokonsensuale e individëve në programet eksperimentuese njerëzore ka një histori të gjatë dhe të paqartë në SH.B.A. Disa eksperimente janë pranuar publikisht, të tilla si eksperimentet e Tuskegee, të cilat lejuan burrat afrikano-amerikanë të mos trajtohen për sifiliz në mënyrë që të vëzhgojnë “përparimin natyror të sëmundjes”, si dhe përdorimin e personelit ushtarak si subjekte provë për toksina dhe bioagentë, përsëri pa pëlqimin e informuar (Shih Vets Test Edgewood për më shumë informacion).

Sidoqoftë, SH.B.A. në përgjithësi është e neveritshme të pranojë shkallën në të cilën ka eksperimentuar mbi qytetarët e saj pa vërejtjen e pëlqimit të informuar.

Dëgjimet Kisha dhe Pike të viteve 1970 zbuluan majën e programeve eksperimentuese të njohura si MKULTRA, të cilat përfshinin përdorimin e ilaçeve si dhe të energjisë elektrike për të provuar të kontrollonin sjelljen, përsëri pa miratimin e subjekteve të testit.

Fakti që Drejtori i CIA-s Richard Helms, i panikosur nga seancat, urdhëroi që skedarët MKULTRA të shkatërroheshin, e bëri praktikisht të pamundur një hetim të plotë të arritjes dhe shtrirjes së programit.

Në korrespodencë me këtë reporter, Karen Melton-Stewart shkruajti:

Shumë njerëz janë zhgënjyer rëndë që legjislacioni i ri i nxitur nga senatorët Susan Collins (ME) dhe Jeanne Shaheen (NH)… nuk arriti të sigurojë ose madje të përmendë mijëra civilë amerikanë të pafajshëm të cilët gjithashtu janë goditur me këto armë brenda SH.B.A.-së për vjet… Unë preferoj të inkurajohem nga fakti që këta nëpunës publikë ishin kaq të indinjuar nga sulmet saqë ata formuan dhe shtynë një legjislacion të tillë me një shpejtësi mbresëlënëse.

“Eshtë një hap i vogël në drejtimin e duhur”, thotë Jack Christiana, i cili është ish-drejtori ligjor për Drejtësinë e synuar dhe drejtori aktual ligjor i Amerikës së Targetuar.

“Do të jetë më lehtë të trajtohet kjo me Kongresin tani, sepse ata e kanë pranuar se ekziston”.

Projektligji unanimisht kaloi Senatin më 7 qershor dhe shkon në Shtëpi për miratim.

Burimi: https://humansarefree.com/2021/06/us-senate-finally-admits-neuroweapons-exist.html

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!