fbpx
Lajmet me te Klikuara

Illuminati u zotua në vitin 1969: “Udhëtimi do të jetë më i vështirë”

Read Time:7 Minute, 19 Second

Nga Henry Makow Ph.D.

Ashtu si delet, njerëzimi ishte më mirë të përshtatej me ngacmimet e vazhdueshme për sa kohë që toleron kontrollin e Illuminati-t mbi të gjitha institucionet e rëndësishme qeveritare dhe shoqërore.

Më 20 Mars te vitit 1969, personi i brendshëm i Rockefeller Dr. Richard Day (1905-1989) mbajti një fjalim në divizionin Pittsburgh të Shoqatës Mjekësore Amerikane në të cilën ai parashikoi:

“Udhëtimi… do të bëhej shumë i kufizuar. Njerëzit do të kishin nevojë për leje për të udhëtuar dhe do të kishin nevojë për një arsye të mirë për të udhëtuar. Nëse nuk do të kishit një arsye të mirë për udhëtimin tuaj, nuk do të lejoheshit të udhëtonit dhe të gjithë do të kishin nevojë për ID… më vonë do të zhvillohej një lloj pajisje për t’u implantuar nën lëkurë që do të kodohej posaçërisht për të identifikuar individin “

Megjithëse i ndaluar, Dr. Lawrence Dunegan bëri shënime dhe lidhi përmbajtjen e fjalimit me Randy Engel i cili i bëri ato të disponueshme në kasetë.

Dr. Dunegan zbulon jo vetëm “ÇFARE” “është menduar për Amerikën dhe të gjithë njerëzit në botë, por” SI “kontrolluesit synojnë të zbatojnë planin e tyre.

Dr. Day tha: “Gjithçka është në vend dhe askush nuk mund të na ndalojë tani …”

“Disa prej jush do të mendojnë se po flas për Komunizmin.

Epo, ajo për të cilën po flas është shumë më e madhe se Komunizmi!

Çdo gjë ka dy qëllime.

Njëri është qëllimi i dukshëm që do ta bëjë atë të pranueshëm nga njerëzit; dhe së dyti, është qëllimi i vërtetë që do të çonte më tej qëllimet e krijimit të sistemit të ri dhe të pasurit të tij. “

Sëmundje të reja të vështira për tu diagnostikuar dhe të patrajtueshme.

“Titulli tjetër për të folur është Shëndeti dhe Sëmundja.
Ai tha se do të shfaqeshin sëmundje të reja të cilat nuk ishin parë ndonjëherë më parë. Do të ishte shumë e vështirë të diagnostikohesh dhe të jesh e patrajtueshme – të paktën për një kohë të gjatë. “

Asnjë shtjellim nuk u bë për këtë, por mbaj mend, jo shumë kohë pasi dëgjova këtë prezantim, kur kisha për të bërë një diagnozë mëdyshëse, do të pyesja veten,

“A është kjo… ishte ajo për të cilën po fliste? A është ky një rast i asaj për të cilën ai po fliste? ”. Disa vjet më vonë, ndërsa AIDS u zhvillua përfundimisht, unë mendoj se AIDS ishte të paktën një shembull i asaj për të cilën ai po fliste. Tani mendoj se AIDS ka të ngjarë të ishte një sëmundje e prodhuar ”.

Dita gjithashtu përfshiu tema të tilla si:

• Njerëzit do të duhet të mësohen të ndryshojnë – gjithçka do të ndryshojë, vazhdimisht
• Qëllimet e vërteta dhe ato të “Deklaruara”
• Kontrolli i Popullsisë
• Leja për të pasur fëmijë
• Ridrejtimi i qëllimit të seksit – seksi pa riprodhim dhe riprodhimi pa seks
• Edukimi seksual si një mjet i Qeverisë Botërore
• Inkurajimi i homoseksualitetit… Seksi, gjithçka shkon
• Eutanazia dhe “Pilula e Shuarjes”
• Kufizimi i aksesit në kujdesin mjekësor të përballueshëm e bën më të lehtë eliminimin e të moshuarve
• Planifikimi i kontrollit mbi ilaçet
• Eliminimi i mjekëve privatë
• Supresioni i kurave të kancerit si mjet i kontrollit të popullatës
• Shkaktimi i sulmeve në zemër si një formë vrasjeje
• Edukimi si një mjet për përshpejtimin e fillimit të pubertetit dhe nxitjen e evolucionit dhe Shumë, Shumë Më shumë

Transkriptimi i plotë i këtyre shiritave janë në dispozicion këtu.

http://www.sweetliberty.org/nobarbarians1.htm

Mohimi
Për sa kohë që masat nuk pranojnë të njohin komplotin e Illuminati, ata do të vazhdojnë të jenë bashkëpunëtorë në shkatërrimin e tyre.

Për muaj me radhë në 2010, ne kemi qenë të bombarduar me propagandë në lidhje me Gripin e Derrit. Miliona janë vaksinuar. Miliarda fitime janë bërë. Këto vaksina mund të kenë qenë të padëmshme. Kush di për tjetrën? Ajo që dimë është se, në përgjithësi, gripi i derrit u tregua më pak i rrezikshëm se gripi sezonal.

Pastaj, kohët e fundit për më shumë se një javë, ne u bombarduam me histeri për ndryshimin e motit (aka “ndryshimi i klimës”.) Klubi i Romës e sajoi këtë lundrues në vitet 1980.

Ne duhet ta konsiderojmë shoqërinë zyrtare si një dhomë për larjen e trurit ku po i nënshtrohemi kontrollit të mendjes të bazuar në trauma. Ngjarje të tjera traumatike nga dekada e fundit përfshijnë 9-11, Tsunami, Uragani Katerina, ndërprerjet e mëdha të energjisë verilindore, rënia financiare dhe luftërat në Irak dhe Afganistan.

Ka qenë një dekadë e mirë për Illuminati. Shoqëria është shumë më e frikshme dhe pesimiste, shumë më e gatshme të pranojë kontrollin totalitar.

Çelësi i acarimit tonë.

Në Protokollet e Pleqve të Sionit, autori shkruan se qëllimi i tyre është: “Të lodhin të gjithë nga përçarjet, armiqësitë, grindjet, uria, vaksinimi i sëmundjeve, skamja, derisa johebrenjtë të mos shohin asnjë mënyrë tjetër të arratisjes përveç paratë dhe fuqia jonë. ” (Protokolli 10)

“Ne do t’i lodhim dhe do t’i rraskapitim johebrenjtë nga e gjithë kjo sa ata do të detyrohen të na ofrojnë një autoritet ndërkombëtar, i cili me pozicionin e tij do të na mundësojë të thithim pa shqetësime të gjitha forcat qeveritare të botës dhe kështu të formojmë një super-qeveri ” (Protokolli 5)

Harold Rosenthal i cili ishte anëtar i kësaj kabale mburrej se ata madje vendosën një “kompleks faji” mbi holokaustin dhe antisemitizmin që parandalon shoqërinë të adresojë kërcënimin.

Përmes kontrollit të bankave, ata fituan një monopol total të “industrisë së filmit, rrjeteve të radios dhe mediave televizive të sapo zhvilluara … ne morëm përsipër botimin e të gjitha materialeve shkollorë … Edhe muzikën tuaj! Ne censurojmë këngët e lëshuara për botim shumë më parë sesa të arrijnë te botuesit… do të kemi kontroll të plotë të mendimit tuaj. ”

Ne “i kemi vë në diskutim popullit amerikan. Pastaj ne promovojmë të dy anët e çështjes ndërsa mbretëron konfuzioni. Me sytë e tyre drejtuar drejt çështjeve, ata nuk arrijnë të shohin kush qëndron prapa çdo skene. Ne, hebrenj, luajmë me publikun amerikan si një mace luan me miun. ”

Do të ishte mirë nëse problemi mund të kufizohej te “hebrenjtë”, por fjalë për fjalë të gjithë ata që përparojnë në axhendën e Rendit të Ri Botëror me dashje ose pa dashur janë të implikuar, dhe kjo është, miliona njerëz, d.m.th. “Themelimi”.

Shoqëria e Shills

Karteli bankar qendror Illuminati kontrollon kreditë qeveritare, mediat, bankat, korporatat, arsimin, shoqatat profesionale, drejtësinë, ushtrinë… ju e quani atë. Ata përdorin masonerinë si instrumentin e tyre. Kohët e fundit, unë postova një artikull në lidhje me mënyrën se si ata kontrollojnë komunitetin zezak të SHBA duke përdorur “Boule” masonike. I njëjti parim zbatohet kudo.

Shoqëria operon në dy shina. Formali – imazhi i një demokracie të sunduar nga ligji që mashtron masat dhe siguron bashkëpunimin e tyre. Informal – klubi Illuminati, i cili në fakt merr vendime pavarësisht se çfarë po ndodh në nivelin zyrtar. Informali infiltron në atë zyrtare derisa kjo e fundit të jetë thjesht një maskë për të parën.

Dëshironi të keni sukses? Bashkohuni në klubin e adhuruesve të fshehtë të Satanait. Kjo është ajo që bëri Barack Obama.

Në një postim më 29 maj 2009, Emily Gyde, një mbrojtëse e Illuminati që pretendon të jetë autori i vërtetë i serisë Harry Potter, thotë se Obama i tha asaj këtë:

“Më kujtohet që Presidenti Obama fliste me mua se si ai ishte bashkuar me kultin e të sëmurëve – ai nuk dëshironte – por ai e përshkroi veten si një djalë i zakonshëm që donte të merrte një pako me paga në shtëpi … kështu ishte … ai nuk e bëri ‘nuk dua të përfundoj në rrugë… në fund të ditës, gjithçka ishte në lidhje me paratë had duhej t’i kishe për të jetuar… nëse ai nuk do të ishte bashkuar me kultin e sëmundjes… ai do të ishte përjashtuar… ai nuk do të kisha një punë… nuk do të kisha qenë në gjendje të jetoja… kjo është mënyra se si shumë njerëz lidhen me t’u bashkuar me të sëmurët. Ju jeni i ri, doni të provoni veten në jetë – ju thuhet se nuk do të merrni kurrë një punë ‘nëse nuk e bën…

I sëmuri provon se sa të fuqishëm janë ata. ”

Përfundimi

Kur isha një radikal i viteve gjashtëdhjetë, ne mendonim se njerëzit që punuan për Themelimin ia kishin shitur shpirtrat djallit. Nuk e imagjinoja se ishte fjalë për fjalë e vërtetë, pasi Illuminati janë adhurues të Satanait, kështu që ju padashur po punoni për dishepujt e tij.

Bota është kolonizuar nga ky kult Satanik. Ajo që po përjetojmë, ndërsa përpiqemi të mbajmë disa tradita të civilizuara gjatë Krishtlindjeve, është përpjekja e tyre e paepur për të na futur në kultin e tyre si shërbëtorë të kontrolluar nga mendja.

Burimi: https://humansarefree.com/2021/03/illuminati-vowed-in-1969-travel-will-be-more-difficult.html

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!